Butiksgulve

Udvalget af butiksgulve er stort, hvor der stilles store krav til slidstyrke og æstetik. Det kan være Linoleum, som findes i mange forskellige farver og mønstre. Vinyl, som også har mange varianter bl.a. findes der i dag vinylstave, der ligner træ og dermed giver en god og hyggelig effekt. Man kan også bruge New Yorker gulve, hvis der ønskes et mere råt og moderne look. New York laves både i form af et cementbaseret produkt eller den lidt eksklusive Polyurethan, som giver en god lyddæmpning og er blødt at gå på.

Har du brug for en fagmand med stor ekspertise og erfaring, kigger vi gerne forbi og giver vores vurdering af jeres gulv og giver gode råd, så I kommer sikkert i mål.
New Yorker Gulv
ICEA Gulve

New Yorker Gulv

New Yorker gulve laves med en flydespartelmasse, som spartles på undergulv af beton. Efterfølgende lakeres det 3 gange PU lak.

Gulvet får et råt og tidsløst look.

Kan vedligeholdes med lak efter behov.
Kontakt
New Yorker Gulv
ICEA Gulve

LVT Vinyl Gulv

Et vinylgulv kan ligne trægulv eller fliser. Fås som klik gulv med lyddæmpende materiale på bagsiden eller til fuldlimning til undergulvet.

Fås i imponerende mange farver og mønstre.

Fordelen ved denne type gulv er blandt andet, at det er utroligt slidstærkt og nemt at holde rent. Har man brug for at skifte en stav, er det også muligt med begge typer, dog er det klart nemmest at skifte de gulve som er limet til undergulvet.
Text (#42)
Kontakt
LVT Vinyl Gulv
LVT Vinyl Gulv
Butiksgulve
Butiksgulve
Butiksgulve
Butiksgulve
Butiksgulve