Designgulve

Hos ICEA gulve er vi specialister i at lave lækre designgulve med specialbelægning. Vi tilbyder totale gulvløsninger, hvor design og funktion matcher anvendelsesområder, funktionelle behov og indretningen. Designgulve er populære på kommunale institutioner, ved erhvervsejendomme samt i privatboliger og butikskæder, hvor stilen skal være rå. Vi tilbyder både flotte klassiske naturfarver eller stærke iøjnefaldende nuancer, der passer til tidens trend og fremhæver møbler og udtryk.

Designgulve er et spændende og tidløst alternativ til traditionelle gulvtyper.
New Yorker Gulv
ICEA Gulve

New Yorker Gulv

Et New Yorker gulv er lavet af en flydemørtel, som spartles på et beton gulv. Det udføres typisk med en tykkelse på 5-6 mm. Efter endt tørring lakeres gulvet 2-3 gange med en mat PU-lak. Gulvet fremstår efterfølgende som et råt og tidsløst gulv, som passer til de fleste hjem.

Der stilles høje krav til undergulvet, der skal være fri for revner. 

Et gulv som dette er fugefrit og meget nemt at rengøre. Daglig rengøring, støvsugning og våd mopning. Når det skal vaskes, bør man dog kun bruge en lille smule sæbe, ellers virker det som et fedtet lag.

Gulvet kan lakeres igen efter behov.
Kontakt
New Yorker Gulv
ICEA Gulve

Polyurethan Gulv

PU gulv er et super fint produkt, som oprindeligt er lavet til industrien, hospitaler, skoler m.m, men også har fundet vej til de private hjem. PU gulve er enormt slidstærke, har en god lyddæmpende effekt, og kan fås i mange forskellige farver og mønstre.

Der stilles høje krav til undergulvet, som skal være sundt og stærkt, samt fri for revner.

Daglig rengøring, støvsugning og våd mopning. Når det skal vaskes, bør man kun bruge en smule sæbe, ellers virker det som et fedtet lag.

Gulvet kan lakeres efter behov.
Kontakt
Polyurethan Gulv
Polyurethan Gulv
Designgulve
Designgulve
Designgulve
Designgulve
Designgulve