Epoxygulv Nordjylland – Professionelt håndværk

Epoxygulve er blevet meget populære blandt andet på grund af deres alsidighed og mange farvemuligheder. Epoxy bliver lavet af en resin og en hærder. Disse blandes, hvilket skaber en reaktion, der gør produktet til en form for slidstærkt plast. Der kan blandes mange forskellige farver i epoxyen, så du kan få det farvede gulv, du altid har drømt om. Epoxygulv Nordjylland. Overvejer du at få et epoxygulv, så kontakt os ved Icea Gulve og få et uforpligtende tilbud.

Hos Icea Gulve lægger vi mange forskellige former for gulve, blandt andet epoxygulve. Epoxygulve er slidstærke, vandtætte og har meget lang holdbarhed. Du får derfor et pænt gulv i mange, mange år. Du kan nemt få et helt specielt gulv, som du ikke ser andre steder. Drømmer du om at have et blåt gulv på badeværelset eller et rødt gulv i din garage? Så er epoxy helt sikkert valget for dig.


Epoxygulv Nordjylland – mange fordele


Epoxygulve har mange fordele, udover at du kan få det i mange forskellige farver. Epoxy er en form for maling, som man nemt kan hælde over alle former for overflader. Man kan derfor nemt hælde det over betongulve, trægulve, fliser eller klinker.

Du kan derfor nemt gøre betongulvet i din garage mere moderne med et epoxygulv. Med et epoxygulv undgår du nemlig fugt og skimmelsvamp i fugerne, da der ikke skal laves fuger. Det er også nemmere at rengøre end et betongulv, så gulvet i din garage behøver ikke samle støv og snavs.

Epoxy er også billigere end klinker og fliser. Derfor er det rigtig godt at bruge på et badeværelse også. Du får stadig den blanke overflade, som du får ved fliser og klinker. Men epoxygulvet er nemmere at rengøre, fordi der ikke skal fuges. Du skal derfor ikke rense fuger for, at gulvet ser ordentligt rent ud. Igen undgår du også fugt og skimmelsvamp i fugerne, som du nemt kan få ved klinker og fliser.

Icea Gulve kan lave dit epoxygulv i Nordjylland. Vi er altid klar til at vejlede dig til det bedste og flotteste gulv i dit hjem. Kontakt os endelig med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud på tlf.: 60160020 eller mail: kontakt@icea.dk