Gulvfirma Aalborg – Vi hjælper både private og erhverv

Icea Gulve er et gulvfirma i Aalborg, som arbejder i hele Nordjylland. Vi lægger både gulve hos private og erhverv i Hjørring, Nørresundby, Brønderslev eller et helt andet sted i Nordjylland. Vi har stor erfaring med gulvlægning, hvilket gør, at vores kunder altid får gulve i høj kvalitet. For os er høj kvalitet og godt håndværk essentielt for et godt gulv.

Vi lægger mange typer af gulve, alt efter hvilke behov du har. Vi lægger blandt andet epoxy- og design gulve til dem, der vil have noget mere specielt. Vi lægger selvfølgelig også de klassiske vinyl-, linoleum- og trægulve. Vi monterer også tæpper til dem, der vil havde et mere behageligt udtryk i deres gulv.


Gulvfirma Aalborg – vi vejleder dig til det rigtige gulv


Hvilket gulv man skal have i sit hjem eller i sit firma, handler om mere end bare udseendet. Gulvet skal nemlig også passe til de behov, det bliver stillet overfor. Derfor er det helt individuelt, hvilken gulvløsning, der passer til dig. Vi giver dig vejledning i forhold til, hvilke behov du har for gulvet, og hvilken stil du godt kan lide.

Der er stor forskel på, hvilket gulv der passer i blandt andet dit soveværelse og ved dit firma. Et soveværelse er for eksempel ikke et sted, hvor gulvet bliver brugt så meget, mens gulvet i dit firma kan blive brugt meget hver dag. Steder som har meget trafik – især hvis der kommer mange mennesker i løbet af en dag – har brug for et gulv, der er yderst slidstærkt. Gulvet i dit soveværelse har ikke det samme behov.

Hvilken belastning gulvet får fra blandt andet interiør har også meget at skulle have sagt, alt efter hvor det skal lægges. Skal der være store maskiner på gulvet skal det kunne klare den høje belastning, mens helt almindelige møbler kan være på et mindre solidt gulv.

Derudover har økonomi selvfølgelig også noget at skulle have sagt. Der kan være ret stor prisforskel på forskellige typer gulve. Derfor hjælper vi dig altid med at finde det gulv, der passer bedst til dine behov og din økonomi.

Icea Gulve er et gulvfirma i Aalborg, som altid er klar til at vejlede dig til det bedste gulv for dig. Kontakt os endelig med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud på tlf.: 60160020 eller mail: kontakt@icea.dk