Gulvlægger Aalborg – Kvalitet til tiden

Icea Gulve er din lokale gulvlægger i Aalborg og omegn. Vi er et professionelt firma, der går op i kvalitet. Derfor er du sikret høj kvalitet, lige meget hvilken opgave du har til os. Vi lægger både gulv for private og erhverv. Vi arbejder i hele Nordjylland, så vi kommer gerne ud til dig, om du er i Hjørring, Brønderslev, Støvring eller et andet sted.

Som et professionelt firma kan du altid regne med vores tidsplan og høje kvalitet. Derfor kan du stole på os, når vi laver aftaler med dig. Vi har nemlig altid stor fokus på vores kunder og deres behov. På denne måde er du sikret, at du får det gulv, der passer til dit behov, og hvor det skal lægges henne. Til sidst giver vi dig gode råd til, hvordan du bedst holder dit gulv pænt.


Gulvlægger Aalborg – skal det være hårdt gulv eller tæppe?


Hos Icea Gulve giver vi dig vejledning i, hvilket gulv der passer bedst til dine behov. Forskellige gulve har nemlig forskellige fordele og udtryk. Derfor kommer valget af gulv helt an på, hvad du har brug for. Vi er gulvlægger i Aalborg og omegn, der både lægger hårdt gulv og tæpper. Hårdt gulv kan være alt fra trægulve til vinylgulve til gulve af epoxy.

Tæpper på gulvet kan være en god ide til forskellige rum i dit hjem eller til din kontorbygning. Tæpper kan være mere behagelige at gå på og kan give et mere hyggeligt og afslappet udtryk. De er også mere skridsikre, så du ikke glider på et glat gulv.

Gulve af vinyl, linoleum og træ er slidstærke, hvilket er godt til steder, hvor der er meget trafik hver dag. Træ giver et naturligt og eksklusivt udtryk, mens vinyl og linoleum er det mere økonomiske valg.

Epoxy og design gulve er de mere specielle valg, som også er yderst slidstærke. Design gulve giver et mere råt og rustikt udtryk, mens epoxygulve kan laves i mange farver. Derfor er disse gulve gode til dem, der vil have et anderledes gulv.

Hos Icea Gulve er vi altid klar til at vejlede dig til det bedste gulv til dig. Kontakt os endelig med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud på tlf.: 60160020 eller mail: kontakt@icea.dk