Gulvmontør Aalborg – mange års erfaring og kompetencerne i top

Gulve holder ikke evigt og kan komme til at se slidte ud med tiden. Ser dit gulv sådan ud? Så er det nok på tide at få lagt et nyt. Icea Gulve er gulvmontør i Aalborg. Vi kommer i hele Nordjylland, så giv os endeligt kald, hvis du blandt andet bor i Hjørring, Nørresundby eller Brønderslev. Vi har mange års erfaring i gulvmontering, så vores kompetencer er helt i top.

Hos Icea Gulve lægger vi blandt andet trægulve til dem, der vil have lidt natur og eksklusivitet ind i deres hjem. Trægulve passer i mange forskellige stilarter og findes derfor i forskellige nuancer og mønstre. Vi lægger også linoleum- og vinylgulve til dem, der vil have et mere økonomisk gulv. Tæpper er også altid en mulighed til en mere behagelig atmosfære, så det kan vi selvfølgelig også lægge for dig.

Vil man have et mere specielt gulv, lægger vi også epoxy- og design gulve. Design gulve giver et mere råt og rustikt udseende, hvilket kan være fedt i forskellige rum i dit hjem eller i dit firma. Epoxygulve giver noget helt specielt og kan laves i mange forskellige farver. Du kan derfor få et farvet gulv i dit hjem eller i dit firma.


Gulvmontør Aalborg – vi har dig i fokus


Hos Icea Gulve har vi stort fokus på vores kunder. Vi vil altid sikre os, at vores kunder får det bedste gulv til deres behov. Som gulvmontør i Aalborg og omegn giver vi derfor altid vejledning til det bedste gulv, alt efter hvor gulvet skal monteres. Der er nemlig stor forskel på, hvilket gulv der passer bedst til forskellige behov.

Skal gulvet lægges i et rum med meget trafik – om det er i hjemmet eller i dit firma – er det vigtigt med et slidstærkt gulv. Gulvet skal nemlig kunne holde til at blive brugt meget, så det ikke hurtigt kommer til at se grimt ud. Derudover vil det også altid være rart med et gulv, der er nemt at rengøre, fordi der hurtigt kan blive beskidt, når det er et gulv, der bliver brugt meget.

Icea Gulve er gulvmontør i Aalborg og er altid klar til at vejlede dig til det bedste gulv for dig. Kontakt os endelig med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud på tlf.: 60160020 eller mail: kontakt@icea.dk