Gulvservice Aalborg – Vi er detaljeorienteret

Hos Icea Gulve er vi detaljeorienterede og går altid op i godt håndværk og kvalitet. Vi lægger gulve til både private og erhverv i Nordjylland. Derfor lægger vi også mange typer af gulve, da vi ved, at et gulv ikke bare er et gulv. Hvilket type gulv man skal have er meget forskelligt alt efter, hvor gulvet skal være. Leder du efter gulvservice i Aalborg, Hjørring, Brønderslev, Støvring, Nibe eller omegn? Så kontakt os hos Icea Gulve og få et uforpligtende tilbud.

Vi er en gulvservice i Aalborg og omegn med stor erfaring med gulvlægning. Dette gør, at du er sikret en professionel gulvlægning i høj kvalitet. Vi går meget op i kvalitet, og derfor får du altid høj kvalitet hos os – lige meget hvilken opgave vi laver for dig. Vores service er selvfølgelig også helt i top, så du føler dig sikker igennem hele forløbet. Vi giver altid gode råd og vejledning, når du skal vælge dit nye gulv.


Gulvservice Aalborg – forskellige gulve til forskellige behov


Hos Icea Gulve har vi stor erfaring med mange forskellige typer af gulve. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde det gulv, der passer bedst til dine behov. Vi har selvfølgelig flere stilarter i de forskellige gulvtyper. På denne måde kan du få et gulv til dit behov, samt i den stilart du gerne vil have. Vi lægger blandt andet træ-, vinyl-, linoleum-, epoxy-, og design gulve. Vi lægger også forskellige former for tæpper, hvis du er mere til dette.

Du kan derfor få gulvservice i Aalborg eller omegn, der kan lægge dit gulv, lige meget hvilken form for gulv, du kunne tænke dig. Det kan være alt fra det mere naturlige trægulv, det økonomiske vinylgulv til det mere specielle design-, og epoxygulve. Hvilket gulv du skal have kommer helt an på, hvad der er vigtigst for dig. Skal det være det gulv, der er nemmest at rengøre? Det der ser mest naturligt ud? Det mere rustikke? Eller vil du have et mere specielt epoxygulv?

Det kan også være du vil have gulvtæppe i stedet for, da disse kan give et mere varmt og behageligt udtryk? Hos Icea Gulve er vi altid klar til at vejlede dig til det bedste gulv til dig. Kontakt os endelig med spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud på tlf.: 60160020 eller mail: kontakt@icea.dk